Hirdetés

Titkos, vezeték nélküli töltővel készül az IKEA



|

Vajon megéri ezt az árát az, hogy úgy csinálhassunk, mintha az asztal töltené a mobilunkat?

Hirdetés

Már rég nem csak bútorokért és húsgolyóért járnak az emberek az IKEA-ba, mivel számos egyéb berendezési tárgyat és elektronikai terméket találunk a svéd bolthálózat kínálatában.

Az ASUS közreműködésével kifejezetten gamereknek szánt cuccokat is készített korábban a vállalat, amelyek hazánkban is elérhetőek lesznek, de nem csak ezek miatt érdemes figyelni a cég webshopját.

Hirdetés

SJÖMÄRKE vezeték nélküli töltőt használva nemcsak a kábeltől szabadulhatunk meg, de a dokkolót sem kell az asztalon tartanunk. Ezt a kütyüt ugyanis az asztallap vagy egy polc aljára erősíthetjük, így elég csak a megfelelő helyre leraknunk mobilunkat, és máris árad az energia. Számít, hogy milyen felületen akarjuk használni a töltőt, ami legfeljebb 22 milliméter vastag anyag esetén működik megfelelően.

A rejtett töltő már elérhető az IKEA oldalán, de a megjelenése a hírek szerint csak októberben lesz esedékes. 39,99 dollár az ára, ami átszámítva több mint 12 ezer forint, de elképzelhető, hogy a hivatalos magyar ára ettől eltér majd. Feltéve, ha egyáltalán forgalomba kerül itthon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.