Hirdetés

Tíz fát ment meg, aki örökbe fogad egy Razer plüsskígyót



|

Újra kapható Sneki Snek, a Razer cuki plüsskabalája, sőt, minél több fogy belőle, annál több variáció válik elérhetővé.

Hirdetés

Tavaly októberben láthattuk először a Sneki Snek plüssöket, melyek eladásaiból már akkor is az erdők megmentését támogatta a Razer. Most újra elérhető a kabala, és míg korábban 100 ezer fa megmentése volt a cél, most már bátran tűzték ki az egymilliós célt.

A Conservation Internationallel közösen összehozott kezdeményezés keretében mindenki, aki vesz egyet Sneki Snekből, tíz fa elültetését támogatja, így százezer plüssnek kell gazdára találnia, hogy meglegyen az egymillió fa.

Hirdetés

Ráadásul egyes mérföldkövek teljesítésével újabb és újabb termékek nyílnak meg, 10 ezer eladott példány után például egy székre akasztható fejpárna került fel a kínálatba, melynek eladásai szintén hozzájárulnak a faültetésekhez. Aki beszállna, a Razer hivatalos oldalán találja meg a kígyót, 29,99 dollárba kerül mind a plüss, mind a fejpárna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.