Hirdetés

Tíz Huawei és Honor okostelefon kapott nagy frissítést



|

A stabil kiadású EMUI 9.1 most hét Huawei és három Honor okostelefonra is befutott.

Hirdetés

A Huawei befejezte a munkát az EMUI 9.1-es felületen, így a nagy rendszerfrissítés most összesen tíz további Huawei és Honor okostelefonra is megérkezett, immáron stabil kiadásban. 

Hirdetés

Az új felület az Android 9 Pie rendszerre épít, a szoftveres fejlesztéseken és a hibajavításokon túl pedig a GPU Turbo 3.0 technológiát is magával hozza. Ez a funkció felturbózza a grafikus vezérlő teljesítményét, és így jobb játékélményt eredményez. 

Az EMUI 9.1 az EROFS fájlrendszert is aktiválja, ami elvileg 20 százalékkal növeli az olvasási sebességet, és a korábbihoz mérten 2 GB tárhelyet is felszabadít. 

Fontos megjegyezni, hogy a frissítéseket elsőként Kínában indították el, így mire mindenkihez eljut a csomag, az még hosszabb időbe telhet. Mely okostelefonok tulajdonosainak érdemes nézegetni a frissítés menüt? Az alábbi modellekre jött meg az EMUI 9.1:

Huawei Mate 10
Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Porsche Design
Huawei Mate RS Porsche Design
Huawei P20
Huawei P20 Pro
Huawei nova 3
Honor 10
Honor V10
Honor Play

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.