Hirdetés

Tizenhat évet kapott, miután az iPhone lépésszámlálója lebuktatta felesége megölésében



|

Tizennyolc rögzített lépés küldte börtönbe az alabamai férfit.

Hirdetés

Egy 2018. januári alabamai halálesetben szolgáltatott bizonyítékot az iPhone Egészség appja, lebuktatva ezzel a férjet, Jeff Westet, aki idáig azt állította, ő az ágyban aludt, amikor neje, Kat West részegen elesett és meghalt - írják az al.com-on.

West azt állította, körülbelül este fél 11-kor aludt el, majd másnap reggel negyed hatkor kelt, ám az alkalmazás ehelyett azt mutatta, hogy a kérdéses esten 23:03 és 23:10 között a férfi összesen 18 lépést tett, és körülbelül a nő is ekkortájt, 22:54-kor mozgott utoljára a saját mobilja szerint.

Hirdetés

A férfi ujjlenyomatát annak a piásüvegnek az alján is megtalálták, ami a holttest mellett volt. Az ügyészek szerint a pár a webkamerás modellként dolgozó nő állásán és ivási szokásain veszett össze: a férfi kihajította 42 éves felesége iPhone-ját az ablakon, és miután az elindult érte, férje követni kezdte, majd a fejéhez vágta az üveget.

A 47 éves Jeff West már közel három évet előzetesben leült, gondatlanságból elkövetett emberölésért most összesen tizenhat év börtönre ítélték.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.