Hirdetés

Tízéves az Instagram, régi ikont hozott nekünk ajándékba



|

Tizedik születésnapját ünnepli az Instagram, és ennek alkalmából lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy visszaváltsanak a klasszikus, régi ikonjára.

Hirdetés

Elérkeztünk az Instagram tizedik születésnapjához, a fejlesztők ennek alkalmából pedig úgy gondolták, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára az eredeti, klasszikus ikon visszaállítását. Az ikonok rejtve vannak az appon belül, a megtalálásukhoz be kell lépni a beállítások menübe. Ezt követően olyan nagyon kell lefelé húzni a kijelzőt, amennyire csak tudjuk, majd egy egyre kíváncsibb emoji jelenik meg. 

Hirdetés

További húzás hatására konfettieső várható, majd eljutunk egy titkos menübe, ahol aztán az összes eddigi ikont megnézhetjük, és kiválaszthatjuk a jelenlegi helyett. A klasszikus ikon is megtalálható közöttük, de akár a kiadás előtti változatot is választhatjuk. Ezen felül mindenféle színvariáns is létezik a sötét, világos és arany árnyalat mellett. 

Azt sajnos nem tudni, hogy ez a titkos menü meddig marad hozzáférhető, de az appban található szövegezés és feltételezések szerint novemberig lehet trükközni az ikonnal. Érdemes tehát igyekezni, ha valaki kipróbálná az alternatív ikonokat. És nem túlzásba vinni a mobilozást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.