Hirdetés

Több alkalmazás is megújult a Windows 11 legfrissebb verziójában



|

Hibajavításokat és ráncfelvarrott appokat hozott a legújabb Insider Preview Build.

Hirdetés

A várhatóan hónapokon belül érkező Windows 11-ről néhány napja egy nagyobb cikkben igyekeztünk eldönteni, hogy vajon teljes jogú új operációs rendszer, vagy csak egy kicsinosított Windows 10.

Most viszont maga a Microsoft adott írnivalót a témában, a redmondiak ugyanis nemrég előálltak a Windows 11 22000.132-es Buildjével, ami a szokásos hibajavítások mellett egy sor megújult alkalmazást is hozott.

Hirdetés

A Windows Insider-program Dev és Beta csatornáin elérhető tesztverziók közül a Deven bukkantak fel a frissített Posta, Naptár és Számológép appok, melyek mellé az új Képmetsző is befutott.

Az előbbiek kisebb kozmetikázáson estek át, a Képmetsző pedig lényegében integrálja a régi Képmetsző és a Windows 10-ben a leváltására bevezetett Metszet és Vázlat funkcióit. Beszámolók szerint az új program az utóbbihoz hasonlóan működik: a WIN+SHIFT+S billentyűk lenyomásánál készített kivágásoknál ugyanúgy kapunk értesítést az elkészült metszetekről.

Ami pedig a hibajavításokat illeti, a Build 22000.132 összesen 7 problémát küszöböl ki, köztük olyanokkal mint a földrajzi helyzetünk használatát jelző ikon és a Keresés előzményeinek eltűnése, vagy a Widgetek rosszul működő linkjei, melyekről olykor a háttérben nyíltak meg az új ablakok.

Az újdonságok és fixek teljes listája a Windows hivatalos blogján olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.