Hirdetés

Több előfizetési csomagnál is árat emel az Apple



|

Az Apple TV+, az Apple Arcade és az Apple One is többe fog kerülni.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedben az iTunes és az App Store áruház sikeréből tanulva az Apple egyre nagyobb mértékben kezdett építeni a digitális szolgáltatásokra, így szép sorjában olyan előfizetős termékekkel rukkolt elő a cég, mint az Apple Music, az Apple TV+, az Apple Arcade vagy a több hozzáférést is összefogó Apple One-csomag.

Az almás logót viselő eszközökkel ellentétben a felsorolt szolgáltatások nem tartoznak a piac legdrágábbjai közé, ám könnyen lehet, hogy a közeljövőben többet kell majd fizetnünk értük.

Hirdetés

A Macrumors ugyanis arról számolt be, hogy az Apple az Egyesült Államokban és több más országban is megemeli az Apple TV+ streaming platform, az Apple Arcade játékgyűjtemény, az Apple News+ hírszolgáltatás és az Apple One havidíját. Az új árak a következőként alakulnak:

  • Apple TV+: 6,99 helyett 9,99 dollár
  • Apple Arcade: 4,99 helyett 6,99 dollár
  • Apple One: csomagtól függően havi 16,95/22,95/32,95 helyett 19,95/25,95/37,95 dollár.

Az Apple tehát 2-5 dollárral emeli a Magyarországon is forgalmazott szolgáltatásainak (a News+ itt nem elérhető) árát. A jó hír, hogy az eddigi ismereteink szerint hazánkat nem érinti a drágulás, ám nincs kizárva, hogy később hozzánk is begyűrűzik a dolog. Ha valóban így alakul, az nem az első áremelés lesz, hiszen a cupertinóiak legutóbb tavaly ősszel tornázták feljebb a digitális termékeik itteni árát.

Az Apple TV+ és az Apple Arcade azóta havi 2790, az Apple Music 1790, az Apple One pedig 4290 forintba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.