Hirdetés

Több érdekességgel is újított a Google Üzenetek



|

Emojis reakciók, hangüzenetek és Duo-hívások is érkeztek többek között a frissített Google Üzenetek appba.

Hirdetés

A Google több új érdekes funkcióval is frissítette az Üzenetek appját, így az egyre inkább az iOS-es rivális app vagy a Facebook Messenger szintjén kezd mozogni. Vannak már emojis reakciók, a legtöbben ezt értékelik a legjobban. Ezekről először májusban lehetett hallani, akkor kezdődtek a tesztek, most pedig már mindenki számára elérhetőek. Csak nyomva kell tartani egy üzenetet, máris mehet az animált emoji reakcióként. 

Hirdetés

Az okosválaszokat kínáló sávban animált matricák is megjelennek, a beszélgetéshez illően innen lehet üzeneteket és emojikat választani. Ha ez nem válna be, akkor már lehet hangüzenetet is továbbítani, esetleg Google Duo-videohívást kezdeményezni, az Üzenetek appon belülről. 

A fotókat elküldés előtt már lehet szerkeszteni, mindezek hatására pedig sokkal gyorsabb és praktikusabb lehet az üzenetküldés, hasonlóan a többi chatapphoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.