Hirdetés

Több funkciót ad a Google Fotók annak, aki fizet



|

A Google One előfizetők már a mélységinformációval nem rendelkező fotókon is használhatják a Color Pop funkciót a Google Fotókban, a dolog nagy felháborodást váltott ki.

Hirdetés

A tech szektorban egy ideje az a divat, hogy lehetőleg minden termékért, appért és funkcióért fizessen a felhasználó havi díjat és/vagy in-app vásárlás formájában költsön rá további összegeket. Tény, hogy a fejlesztőknek és gyártóknak jövedelmező és hosszú távon megéri ez a hozzáállás, a felhasználóknak viszont egyre jobban frusztráló, hogy a korábbi alap dolgokért is fizetni kell, sokszor rendszeresen.

Pont ezek miatt hatalmas felháborodást váltottak ki azok a jelentések, amelyek arról szóltak, hogy a Google a valaha volt egyik legjobb szolgáltatásában, a Google Fotókban is elkezdi ezt a stratégiát. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy az ingyenes Google Fotókban egyes funkciókhoz csak a Google One előfizetői férnek majd hozzá a jövőben, és már teszteli is a változtatásokat a cég. Végül annyira felháborodtak az emberek, hogy a Google gyorsan tisztázta: továbbra is minden funkció ingyenesen használható bárki számára. A Google One-tagok a Color Pop funkciót tudják majd használni az olyan fotókon, amelyek nem rendelkeznek mélységinformációval. Az ingyenes szolgáltatáson belül a funkció csak a mélységinformációval ellátott képekre, például portrékre alkalmazható. 

Más közlendője nem volt a Google-nek, ettől függetlenül sokan aggódnak, nehogy a Google is rálépjen erre a mindenért fizetős ösvényre. Bár a Google One-csomagok nem drágák, lassan minden szolgáltató megpróbál minket rávenni az előfizetésre, a legrosszabb pedig az lenne, ha a teljes funkciópalettáért rendszeres díjat szednének. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.