Hirdetés

Több mindent tett tönkre a Windows 10 frissítése, mint gondolnád



|

Nem csak a keresőt és a hangot rontotta el a Windows 10 legutóbbi frissítése, egyeseknél a műveletközpont és a hálózati kártya is megbénult.

Hirdetés

Egy ideje már elérhető a Windows 10 KB4515384-es frissítése, és tudjuk, hogy a szokásosnál is rosszabbul sikerült. Felhasználók tömegei panaszkodnak újabb és újabb hibákra, eddig leginkább az elromlott keresőre, valamint audioval kapcsolatos problémákra. A Windows Latest kutatása szerint azonban tele van az internet olyan beszámolókkal, amelyek alapján más gondok is vannak. 

Hirdetés

A legutóbbi frissítés hatására egyeseknél a műveletközpont sem működik, egyszerűen nem lehet azt megnyitni a frissítés telepítése után. Másoknál pedig a hálózati kártyát iktatta ki a Windows. 

Van, akinél a Windows egy fantomkészüléket hozott létre, a valódi hálózati adaptert pedig elrejtette. A rendszer szerint pedig így már nincs is Ethernet-kapcsolat. Megint másoknál pedig a Tálca rendetlenkedik. 

A Microsoft csak nagyon lassan reagál ezekre a hibákra. Néhány probléma létezését elismerte ugyan az óriás, de javítást leghamarabb csak szeptember végére ígért. A műveletközpont és a hálózati kártyák hibájáról még nem beszélt a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.