Hirdetés

Több mint 1 millió letöltést szerzett az Opera gamereknek szánt böngészője



|

Júniusban vált elérhetővé az Opera GX korai elérésű buildje, amely meglepően népszerűnek bizonyult.

Hirdetés

Az Opera a játékosoknak találta ki az Opera GX böngészőjét, azoknak, akik konkrétan böngészőn keresztül szeretnek játszani. Ennek megfelelően a dizájnt és a színeket is ehhez igazították, valamint a praktikus funkciókat szintén. 

Hirdetés

A korai elérésű build még júniusban érkezett, és összesen több mint 9 frissítést kapott. A megjelenése óta már a hálózati sávszélességet is képes korlátozni, hogy az adatáramlás folyamatos legyen a játék alatt. Emellett a streamelés korlátozására is jó játék közben. Mindez elsősorban gyengébb netkapcsolat mellé ideális. 

Ez a funkció egyébként a böngésző GX Control részénél található meg, ugyanitt a processzor és a RAM is korlátozható hasonló okokból. A kezdőlapon pedig hasznos parancsikonok vannak a népszerű gamerszolgáltatásokhoz, például a gyárilag támogatott Twitch-hez is. Az Opera GX a Razer Chromával is kompatibilis. 

Nemrég túljutott a böngésző az 1 millió letöltésen, illetve 2019-es Red Dot-díjat is kapott a dizájnért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.