Hirdetés

Több mint 100 játékkal érkezik a júniusi PC World



|

A lap mellé 30 napos Xbox Game Pass hozzáférést adunk, hogy ingyenesen kipróbálhasd napjaink legjobb játékait.

Hirdetés

Jobb, mint a kalózkodás - a modern multimédia szolgáltatások remek élményt kínálnak, hiszen legálisan és könnyen elérhetőek, használatuk egyszerű, nincs bennük semmilyen buktató. Sok cég ráadásul ingyenes hónapot, hozzáférést is kínál, ami pontosan elég arra, hogy az emberek a DVD-k keresgetése helyett inkább két kattintással elindítsák kedvenc tartalmaikat, mondhatni hozzászokjanak a jóhoz. Friss magazinunkban megmutatjuk, hogy milyen gazdag már korlátlan hozzáférést kínáló szolgáltatások világa, legyen szó filmről, zenéről, könyvről, vagy éppen játékokról, sőt, a lapszámunk mellé 30 napos Xbox Game Pass hozzáférést is adunk, hogy saját magad tapasztald meg a korlátlan hozzáférés előnyeit, többek között olyan PC-s címekkel játszva, mint amilyen a Gears of War 4, a State of Decay 2, a Sea of Thieves, a Halo Wars 2, a Recore, vagy éppen a Super Lucky's Tale.

Emellett a labdarúgó-világbajnokságra készülve friss lapszámunkban a legjobb itthon kapható 55 hüvelykes tévéket is bemutatjuk, egészen pontosan azokat, amelyek nem kerülnek többe 500 ezer forintnál. Sőt, a friss magazinunkból az is kiderül, hogy miként nézheted a legizgalmasabb meccseket útközben, illetve melyek azok a tévhitek, amelyek a tévévásárlókat leginkább kísértik. Emellett egymásnak eresztettük a legjobb 100 ezer forint alatti legjobb okostelefonokat, megvizsgáltuk a kriptobányászoknak készített célhardvereket és az NVMe-alapú SSD-ket is felpörgettük.

Tippjeinkből pedig megtudhatod, hogy miként érdemes a nyári kánikulában megtervezned a PC-d hűtését, miként semmisítheted meg tökéletesen az adataidat, érzékeny állományaidat, hogy mire érdemes figyelned, ha Kínából vásárolsz, illetve miként tarthatsz nagytakarítást Android eszközeiden, véget vetve az állandó tárhelyparának.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az Xbox Games Pass már említett 30 napos hozzáférését, valamint a legújabb Arduino Superguide kiadványunkat.

További témáink részletesen:

A PC-hűtés alapjai

A számítógép-komponensek természetüknél fogva igen sok hőt képesek termelni. A nyári forróság közeledtével érdemes átgondolni a rendszer hűtését.

Szünidei gyerekprogramok

Jön a vakáció, és hirtelen rengeteg szabadideje lesz gyermekeiknek. Nincs mit tenni, idejük egy részét a gép előtt fogják tölteni, érdemes emiatt szoftveresen is felkészülni.

Windows 10 nulláról

Néhány kattintás egy rendszertelepítés, de ha maximális teljesítményre vágysz, és minden funkciót szereltnél kihasználni, a legapróbb beállításokra is oda kell figyelned.

Nem csak a topmobiloké a világ

A legjobb ajánlatok nem a méregdrága okostelefonok között várnak rád. Pénztárcabarát mobilokat teszteltünk, amelyek a legtöbb igényt remekül kiszolgálják.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.