Hirdetés

Több mint 200 hanggal bővült a Google Sounds, te is könnyedén letöltheted őket



|

Megérkezett a Google Sounds 2.8-as verziója.

Hirdetés

Megérkezett a Google Sounds alkalmazás legújabb, 2.8-as verziója, mely számtalan új tartalom mellett az Android 12 hangjait is tartalmazza és letölthetővé teszi a felhasználóknak.

A dolog apró szépséghibája, hogy az alkalmazás csak a Pixel készülékeken van előre telepítve, így a más készüléket használóknak kell egy kis utánajárás, hogy elérhető-e az app a telefonjukra.

Hirdetés

Szerencsére az Android Police volt olyan kedves és a segítségére sietett minden felhasználónak, aki nem a Google által készített eszközzel éli a mindennapjait. Nekik tömörített fájlokba gyűjtötték az újdonságokat, amiket a következő linkeken keresztül tölthettek le ti is a készülékeitekre:

A fájlokat a telefonjaitokra is egyenesen letölthetitek, ahonnan a beállításokon keresztül már alkalmazhatjátok is a hangfájlokat. Amennyiben nem tetszik ez a módszer, erre a linkre kattintva megnézhetitek, hogy fut-e a telefonotokon a Google Sounds alkalmazás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.