Hirdetés

Több mint 27 millió forintért már haza lehet vinni az LG feltekerhető tévéjét



|

Már kapható az LG Signature OLED R TV, de a feltekerhető tévé ára igen borsos, 87 000 dollár, vagyis több mint 27 millió forint.

Hirdetés

Az utóbbi évek újra és újra bizonyították, hogy a legújabb, legtrendibb és legnagyobb televíziókat csak a nagyon gazdagok tudják megvásárolni, hiszen ezek vételára elképesztően magas. Annyira, hogy az ezt kinéző vásárlóknak igazából már nem is számít. Várható volt, hogy ha egyszer az LG 2019 elején bemutatott, 65 hüvelykes feltekerhető Signature OLED R TV-je kapható lesz, az ebben a kategóriában indul. 

Így is lett: Dél-Koreában már haza lehet vinni egy ilyet, 87 000 dollárba kerül, jelenlegi árfolyamon több mint 27 millió forintba. Természetesen ez a tévé sem az ár-érték arányról szól, sokkal inkább a hűha-faktorról. 

Hirdetés

Az LG formabontó tévéje képes teljes egészében feltekeredni egy alsó rekeszbe, de olyat is tud, hogy csak egy része tűnik elő, szalagszerűen. Ilyet pillanatnyilag egyetlen rivális tévéje sem tud, ráadásul a hangszórót rejtő alsó rész négy különféle színben választható, hogy passzoljon a luxusházba.

Van rá esély, hogy a jövőben ugyanez a technológia mobilban is felbukkan, ugyanis az LG Wing bemutatójának végén erre külön célzott is a gyártó. Abba bele sem merünk gondolni, mennyibe kerül majd... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.