Hirdetés

Több mint 3 milliárd alkalommal töltöttük le a VLC-t



|

Nagy mérföldkőhöz érkezett a népszerű médialejátszó, amely hamarosan AirPlay-támogatással frissít.

Hirdetés

A VLC mára asztali és mobilos környezetben is a világ legnépszerűbb multimédiás lejátszójává vált. Ennél a kijelentésnél is lenyűgözőbb azonban az, hogy mennyiszer töltötték le a VLC-t eddig. 

Hirdetés

A VideoLan, a VLC mögött álló cég még a CES-en jelentette be, hogy elérték a 3 milliárdos letöltési határt. 

Ennek nagyjából 25 százaléka származott mobileszközökről, vagyis 750 milliószor töltötték le a VLC-t Android és iOS rendszerű eszközökre. A VideoLan ezután megígérte, hogy a VLC a jövőben AirPlay- és VR-támogatással is újít majd. 

Ez utóbbinak hála a normál, 2D-s filmeket virtuális színházi környezetben lehet majd nézni, feltéve, hogy kéznél van egy olyan eszköz, mint mondjuk az HTC Vive. 

Az AirPlay-támogatás eközben lehetővé teszi majd, hogy az androidosok átküldték a videókat Apple TV-re. Ez a frissítés nagyjából egy hónap múlva érkezik. Jobb médiakönyvtár is várható, ha valaki iTunesról váltana. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.