Hirdetés

Több mint 30 000 forintba kerül majd az iPhone gyorstöltése



|

Hiába képesek az idei iPhone-ok a gyorstöltésre, a funkcióhoz külön kell az Apple-től töltőt és kábelt vásárolni.

Hirdetés

Az Apple idei iPhone X (iPhone ten, vagyis iPhone tíz), iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékei sok területen újítottak, azonban ezek többsége az androidos készülékeken évek óta elérhető. Ilyen a gyorstöltés is, amit végre mindhárom idei iPhone támogat. 

Hirdetés

Ez remek hír - és ideje volt -, főleg, hogy egy teljesen lemerült akkumulátort 30 perc alatt 50 százalékra tölthetünk fel a gyorstöltésnek hála. De csak akkor, ha van egy USB-C-s Apple töltőnk és hozzá egy USB-C - Lightning kábelünk. 

A funkció használatához ugyanis külön kell megvásárolni ezeket az Apple-től. A legkisebb USB-C-s töltő (hármat kínál az Apple) 19 990 forintba kerül, ehhez az 1 méteres kábel további 10 290 forint. Ez azt jelenti, hogy a gyorstöltéshez további bő 30 000 forintot kell fizessen az új iPhone-felhasználó. 

Az új iPhone-ok ugyanis a régi típusú, "lassú" töltővel és az USB-A - Lightning kábellel jelennek meg a dobozban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.