Hirdetés

Több mint 50 hibát javítanak a Windows legújabb frissítései



|

Az augusztusi patch kedd több jelentős Windows és Microsoft Edge újítást hozott..

Hirdetés

A Microsoft tradicionálisan keddenként élesíti a Windowshoz kapcsolódó javításokat, így az e havi patchnap is számos fontos újítást és frissítést hozott a Windows 10-hez és a különböző Microsoft-szolgáltatásokhoz kapcsolódóan. A vállalat júliusi patch keddje több mint 120 hibajavítást élesített, ezúttal jelentősen kevesebb, kicsit több mint 50 problémával kapcsolatban kellett megoldást találnia a szakembereknek.

A frissítési csomag már letölthető, és minden felhasználónak erősen ajánlott, ugyanis a Microsoft az összesen 51 biztonsági hibából 7 problémát kritikusnak, 37-et pedig fontosnak jelölt.

Hirdetés

A patch három úgynevezett zero-day biztonsági fenyegetésre hozott megoldást. A CVE-2021-36936 jelölésű a júliusi úgynevezett PrintNightmare hiba javítása, emellett két jelentős hibát (CVE-2021-36942 és CVE-2021-36948) is javít az augusztusi frissítés.

A további biztonsági fenyegetések a Microsoft különböző szolgáltatásaihoz, köztük az Azure, az Office és a Windows Defender funkciókhoz kapcsolódnak, illetve hét javítás kötődik a Microsoft Edge böngésző beállításaihoz.

Az augusztusi patch nap javításairól részletesen a Microsoft hivatalos biztonsági oldalán lehet olvasni, illetve emellett letölthető a Windows 10 KB5005033 és a KB5005031 frissítése is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.