Hirdetés

Több mint 500 millió iPadet adott el az Apple az elmúlt 10 év alatt



|

2018 óta nem volt példa arra, hogy az iPad táblagépek eladásairól beszéljen bármilyen hivatalos formában az Apple.

Hirdetés

Az almás cég az utóbbi években nem sok eladási statisztikát hoz nyilvánosságra, éppen ezért sokakat meglepett, amikor Tim Cook a tegnapi rendezvényen arról beszélt, hogy az elmúlt 10 év során több mint 500 millió iPadet tudott eladni az Apple. A rendezvény során két új okosórát és két új iPadet mutatott be a vég, valamint elárulta, hogy gyakorlatilag azonnal elérhetővé válik az iOS 14 végleges kiadása

Hirdetés

Az iPadek eladásairól igazából 2018. novembere óta most először beszélt az Apple. Akkor ugyanis azt határozta el a vállalat, hogy többé a negyedéves jelentéseiben sem hozza nyilvánosságra az iPhone-ok, iPadek és Macek eladási adatait. 

Az Apple hamarosan elindítja továbbá az Apple One szolgáltatáscsomagját, aminek áráról egy másik írásunkban külön értekeztünk. Az iPhone 12 mobilok bemutatójára egy darabig még várni kell, feltehetően azokról majd októberben rántja le a leplet az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.