Hirdetés

Több mint egy napon át működik egy töltéssel a Bang and Olufsen új hangszórója



|

A dán gyártó legújabb eszköze viszonylag kicsi, viszont prémium hangminőséget és tartósságot kínál.

Hirdetés

A magas minőségű audiotermékek gyártásával foglalkozó Bang and Olufsen bemutatta a legújabb termékét, amely legnagyobb előnye, hogy egy feltöltéssel jelentősen hosszabb ideig üzemeltethető a versenytársaihoz képest. A Beosound Explore modell prémium vezeték nélküli hangszóró, így a gyártó meg is kéri az árát.

A Bang and Olufsen tesztjei alapján a készülék egyetlen feltöltéssel 27 órán keresztül használható normál hangerőn, tehát lényegesen tovább bírja, mint a kategória két vezető terméke, a JBL Charge 5 és az UE Hyperboom.

Előbbi nagyjából 20 órán át üzemeltethető, utóbbi pedig 24 órát bír egy töltéssel.

Hirdetés

A Beosound Explore a viszonylag kisebb, 13x8x8 cm-es méretének köszönhetően praktikusan tárolható, kényelmesen magunkkal vihetjük a kirándulások alkalmával.

A gyártó törekedett arra, hogy optimalizálja az energiafelhasználást a készülék belső elrendezésével, illetve a Bluetooth 5.2-es szabvány alkalmazásával. A 2400 mAh kapacitású akkumulátor USB-C csatlakozóval tölthető.

A hangszóró egyébként összekapcsolható egy másikkal abban az esetben, ha valaki sztereó hangzásra vágyik, illetve a bizonyos mértékig vízálló is, így a szabadidős tevékenységekhez ideális választás lehet.

Beosound Explore a már megvásárolható három különböző színben 199 euróért, vagyis közel 70 ezer forintért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.