Hirdetés

Több nagy app is lelépett az Apple Watch-ról



|

Többek között a Google Térkép sem támogatja többé az almás okosórát.

Hirdetés

Sokak meglepetésére több nagy alkalmazás sem támogatja többé az Apple Watch okosórákat. A listát a Google Térkép nyitja, de az eBay app és az Amazon app hiánya is nagy érvágás lehet egyes felhasználóknak. 

Hirdetés

A Google Térkép hasznos segítség volt a navigációban, míg az eBay app az aukciók állapotát és a liciteket is meg tudta mutatni. 

Aki rendelkezik almás okosórával, és használta valamelyik programot, annak nem kell kétségbe esnie. A jövőben ismét támogathatják az Apple viselhető eszközét ezek az appok. 

A Google például külön ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy a jövőben visszahozza a Google Térkép támogatását az Apple Watch-ra. A legutóbbi iOS-es verzióban ez megszűnt, de később ismét adott lesz. 

Miért nem támogatja most a watchOS-t a Google Térkép? Valószínűleg a korlátozott funkcionalitás miatt (iOS-en többet tud). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.