Hirdetés

Több Samsung telefonon is játszhatatlan a Diablo Immortal



|

Halmozódnak a problémák az újonnan megjelent játék körül.

Hirdetés

Közel sem fényes a Diablo Immortal debütálása, ugyanis az utóbbi hónapok egyik legjobban várt mobiljátéka nemcsak hogy nem elérhető a loot box korlátozások miatt több piacon, erős kritikákat is kap a beépített mikrotranzakciós lehetőségek miatt.

Kiderült, hogy egy karakter teljes felszerelése és fejlesztése egy kisebb vagyonba kerülhet, de a legtöbb játékos számára még nagyobb problémát jelent, hogy bizonyos Samsung készülékeken egyszerűen játszhatatlan az Immortal.

Hirdetés

A játék kapcsolódó Reddit-oldalán és több fórumon is panaszkodtak a Samsung telefonon játszó felhasználók, hogy az új Diablo textúrái nem töltenek be, és gyakorlatilag nem lehet futtatni normálisan a játékot. A Blizzard szóvivője reagált a panaszokra, megerősítette, hogy több modell esetében problémát tapasztaltak. Kiderült, hogy azoknál a Samsung Galaxy modelleknél bajos a játék futtatása, amelyek Exynos chipsettel rendelkeznek.

A fejlesztők már dolgoznak a hiba elhárításán, ezért egyelőre felfüggesztették a Diablo Immortal elérhetőségét azokon a modelleken, amiket érint a probléma. Így többek között a Galaxy S10, Note 10, A51 5G készülékeken sem lehet játszani, viszont azóta S5 és S6 tableteket és S22 modelleket használó játékosok is panaszkodtak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.