Hirdetés

Több száz iPhone X alkalmatlan a telefonálásra



|

Közel 800 felhasználó panaszkodik rá, hogy nem tudja fogadni a bejövő hívásokat az iPhone X-en.

Hirdetés

A jelentések szerint egyre több iPhone X-tulajdonos panaszkodik arra, hogy nem tudja telefonként használni a drága készülékét. A gondot az jelenti, hogy egyes készülékeken időnként nem lehet fogadni a bejövő hívásokat. 

Hirdetés

A beszámolók alapján az iPhone X kijelzője néha csak 6-10 másodperccel a bejövő hívás után kapcsol be, a felhasználók emiatt aztán nem érik el a virtuális híváskezelő gombokat. Mostanra közel 800-an jeleztek hasonló gondokat az Apple támogatói fórumán. 

Eredetileg decemberben bukkant fel ez a hiba, és a szoftveres reset (gyári visszaállítás) nem segít rajta. 

A The Financtial Times jelentése szerint az Apple vizsgálja a váratlan hibát, de egyelőre nem mondhatják meg, hogy mi okozza, és azt sem, hogy mikor lesz kijavítva a hiba. Remélhetőleg a jelenség nem túl kiterjedt, és az Apple időben tudja orvosolni. 

Egy ilyen hiba még akkor is nagyon kellemetlen az Apple valaha volt legdrágább készülékénél, ha az csak kis százalékban érinti a felhasználókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.