Hirdetés

Többé nem streamelheted a saját zenéd az Amazontól



|

Vége az Amazon Music Storage szolgáltatásnak - remélhetőleg a Google nem lép vissza.

Hirdetés

Az Amazon több zenei streamingszolgáltatást is kínál - ilyen például az Amazon Music Unlimited és az Amazon Prime Music. Az óriás azonban azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók feltöltsék az Amazon felhőalapú szervereire a saját zenei kollekciójukat, majd azt streameljék, bárhol is vannak. Erre azonban már csak nagyjából egy hónapig van lehetőség. 

Hirdetés

Az Amazon nyugdíjazza az Amazon Music Storage szolgáltatását, az ingyenes és a fizetős egyaránt megszűnik. Bár január 15-ig még használatba lehet venni a szolgáltatást, erre utána már nincs lehetőség, 2019 januárjában pedig a streamelést teljes mértékben leállítja a feltöltött zenéknél az Amazon. 

Eddig az ingyenes csomagban maximum 250 zenét lehetett feltölteni, a fizetős verzióban pedig 250 000 dalt. 

Az Amazon már korábban lehetetlenné tette a zenék feltöltését az Amazon Music alkalmazáson keresztül. 

A jó hír az, hogy a Google továbbra is lehetővé teszi, hogy akár 50 000 dalt feltöltsünk a Google Play Music könyvtárunkba, ingyen. Legalábbis egyelőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.