Hirdetés

Többé nem vibrál az okostelefonod a kártékony reklámoktól



|

Az új Chrome béta ilyen téren is előrelépést jelent Androidon.

Hirdetés

Senki sem szereti a teljes képernyős és a tolakodó reklámokat, amelyek ráadásul még azt is elérik, hogy az okostelefon vibráljon. Ez egy kellemetlen jelenség okostelefonon, azonban a Google a Chrome legújabb androidos bétájával igyekszik ezt megelőzni

Hirdetés

A legutóbbi frissítés keretében az androidos böngésző bétája már 60-as verzióra lépett. Heteken belül megérkezhetnek az újdonságai a nyilvános kiadásba is. 

Az új verzió képes korlátozni, hogy a fejlesztők mennyire élhetnek vissza a Vibartion API használatával. Ennek eredményeként a kártékony reklámok többé nem érhetik el, hogy a készülék vibrálni kezdjen, kizárólag akkor, ha valaki szándékosan interakcióba lép a konkrét hirdetéssel. 

Az új béta egyébként egy további kapcsolódó menüvel és egy fájlválasztóval is újított. Aki nem szeretné kivárni a nyilvános változat érkezését, az az APK fájlt már most is letöltheti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.