Hirdetés

Többet videózunk mobilon, mint valaha



|

A statisztikák szerint nem elég, hogy szívesebben nézünk videókat inkább mobilról, a hosszabb tartalmakat szeretjük a kicsi képernyőn.

Hirdetés

Hiába vannak hatalmas és 4K-s tévéink, ultrakönnyű laptopjaink és táblagépeink, a jelek szerint furcsa módon az apró okostelefon-kijelzőn nézzük a videókat, sorozatokat és filmeket. 

Hirdetés

Az Ooyala első negyedéves tanulmánya alapján a világszinten megnézett összes videós tartalom 57 százalékát okostelefonon tekintették meg az emberek. Ez az arány az idei év első három hónapjára vonatkozik. Az arány 12 százalékkal emelkedett egyetlen év alatt Európában, Ázsiában pedig 15-tel. 

A statisztikák rámutattak továbbá, hogy a felhasználók a hosszabb tartalmakat szeretik nézni. Az összes megtekintett videó 63 százaléka volt 20 percnél hosszabb. Érdekesség viszont, hogy a rövidebb videóknak nagyobb esélye van az azonnali nézőkre. 

Az okostelefonokon nézett videók 55 százaléka volt hosszabb jellegű, ami 26 százalékos emelkedést jelez egyetlen év alatt. 

Bár a művészek és tartalomgyártók örülhetnek, hogy az emberek már mindenhol - út közben is - tartalmakat nézegetnek az okostelefonjukon, azért nem árt vigyázni; a nyakunk és a szemeink nem díjazzák a túlzott mobilbámulást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.