Hirdetés

Többrétegű alaplappal érkezhet a Samsung Galaxy S9



|

Ennek hála nagyobb akkut kaphat a pletykák szerint március elején megjelenő okostelefon.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ okostelefonjairól rengeteg pletyka kering a weben, gyakorlatilag naponta érkeznek az újabb és újabb információk. Egyelőre a dél-koreai médiajelentések és az iparági források szerint úgy néz ki, hogy február 25-én mutatkoznak be az új csúcstelefonok, és március elején már hazavihetőek lesznek. 

Hirdetés

A szó-beszédek alapján az új zászlóshajók már többrétegű alaplapot kapnak annak érdekében, hogy több helyet csináljanak a készülékházban. Hasonló alaplapot használt az Apple az iPhone X-ben azért, hogy nagyobb, L-alakú akkumulátort helyezhessen el az eszközben. 

A fejlettebb SLP áramköri lapkák egymásra halmozzák a chipeket, ezáltal kevesebb helyet foglalnak el a mobilokban, és így több hely jut az akkumulátornak. Elvileg a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ energiaforrása is nagyobb kapacitású lehet, mint az idei modelleké. 

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a dupla kamera 2018-ban csak a Galaxy S9+ kiváltsága lesz, a Galaxy S9 marad a szimpla hátlapi kameránál. A nagyobb modell előlapjára külön kamera és íriszfelismerő modul kerül, a kisebb változatban ezeket egybe építik. Elvileg új szenzorokra is számíthatunk, ezeket a Samsung saját Electro Mechanics divíziója szállítja majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.