Hirdetés

Tökéletes hálózat a novemberi PC Worldben



|

Megfizethető routerek, a legjobb böngészők, ésszerű okosotthonosítás és megannyi különleges tartalom a magazinunk legújabb számában.

Hirdetés

Gombamód szaporodnak az internetre kapcsolódó eszközök a háztartásokban, pedig az úgynevezett dolgok internetének robbanása még előttünk van. A szolgáltatók által kihelyezett routerek egyre nehezebben képesek kiszolgálni a megnövekedett felhasználói igényeket, így érdemes egy minőségi cserével feljavítani az otthoni hálózatot. A novemberi PC Worldben megmutatjuk, hogy kevesebb mint 50 ezer forintért milyen látványos fejlődés érhető el, egy középkategóriás router bevetésével. Emellett azt is megmutatjuk, hogy apró lépésekben miként okosíthatod fel te is az otthonodat, valamint a többkörös méréssel a legjobb böngészőket is felkutatjuk. Érdemes elolvasni a cikkünket, meglepő eredményre jutottunk.

Friss magazinunkban ezen felül megkerestük a legjobb karácsonyi vételeket is, termékkategóriánként megmutatva azokat a paramétereket, amelyekre érdemes odafigyelni. Ha a legjobb karácsonyi vételeket keresed az ünnepi kínálatban - és a Black Friday hisztéria során - mindenképpen olvasd el cikkünket. Formabontó tesztünkben ezen felül az alvásmonitorozó appokat és kütyüket is lebuktatjuk, egy profi alváslaborral összehasonlítva az adataikat. Tippjeink között pedig teljesen átalakítjuk a Windows operációs rendszert, weboldalt optimalizálunk, és a kijelző válaszásban is segítünk.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az Ashampoo címketervezőjét, valamint a legújabb Gépépítők kalauza kiadványunkat.

További témáink részletesen:



A világ legveszélyesebb hackerei

Általában negatív jelzőkkel illetik őket, noha a hackerek többsége tisztességes, nagy tudású IT-szakember. A hackercsoport kifejezés pedig a bűnelkövetés szinonimája lett.

Retrókonzol-őrület

Aki egyszer rákapott a videojátékok ízére, az nem szabadulhat tőlük, hiába telt el akár 35-40 év. Elevenítsük fel a múltat, és válasszunk az igényeinknek és lehetőségeinknek megfelelő retró konzolt!

Windows-kozmetika

Ha meguntad a Windows rendszerek gyári kezelőfelületét, néhány ügyes segédprogrammal egészen új színt vihetsz a rendszer kinézetébe.

Milyen kijelzőt válasszunk?

A digitális kijelzőket meghajtó panelek az elmúlt években ugrásszerű fejlődésen mentek keresztül. Mutatjuk, melyik betűszó milyen technológiát takar, és milyen felhasználásra ideális.

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a galériánkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.