Hirdetés

Tökéletes mobil a decemberi PC Worldben



|

Megjelent friss magazinunk, amelyben megkeressük napjaink legjobb okostelefonját, megfizethető táblagépét és mobilcsomagját.

Hirdetés

Ismét elérkeztünk az év végéhez, ami remek alkalmat teremt arra, hogy összehasonlítsuk a legjobb gyártók, legjobb készülékeit, kiválasztva 2017 királyait. Természetesen nem bírtuk ki, hogy ne csapjuk le a magas labdát, így összegyűjtöttük napjaink csúcskészülékeit, hogy pontot tegyünk a hitvitákra.  A szerkesztőségünkbe érkezett mobilok újfent bebizonyították, hogy hatalmas fejlesztések zajlanak a felső szegmensben. Úgy tűnik, hogy ez a folyamatos fejlesztési kényszer a legjobbat hozza ki a gyártókból. Decemberi lapszámunkból kiderült, hogy jelenleg melyik napjaink legjobb készüléke, sőt, hogy egy igazán tökéletes mobilt kapjunk, a legjobb applikációkat is megkeressük magazinunkban, valamint a hazai szolgáltatók előfizetési csomagjait is megversenyeztettük.

Tesztlaborunk emellett a legjobb megfizethető táblagépeket is bevizsgálta, további 20 termék mellett. Decemberi lapszámunkban többek között az Xbox One X, valamint a hazánkban már megvásárolható Hololens részletes tesztjét is megtalálhatod. Ezen felül megmutatjuk, hogy miként építhetsz egy Xbox One X erejéhez méltó PC-t, hogy miként foghatsz bele a virtuális bányászkodásba, utánanézünk, hogy mi minden valósult meg a filmes utópiákból, és hogy miként teheted teljesen gyermekbiztossá a Windows operációs rendszereket.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az Ashampoo minden az egyben zenei menedzser szoftverét, valamint a FilmMagazin legutóbbi 14 lapszámát.

További témáink részletesen:



Nagy karácsonyi ajánló

Főszezonjához érkezett a szórakoztatóelektronika, mi pedig megmutatjuk, melyik termék vásárlásakor mire kell odafigyelni, és melyek a legjobb választások.

Személyre szabott tarifák

Bell-féle telefon vagy folyamatos Messenger-használat? Drága az ingyen
lebeszélhetőség? Segítünk eligazodni a mobilcsomagok erdejében.

Így bányássz pénzt!

Hatalmas őrület övezi a kriptovaluták bányászatát. Bemutatjuk az ebben rejlő lehetőségeket, és gyakorlati tanácsokat is adunk, hogyan kereshetsz te is pénzt egyszerűen.

Windows 10-frissítés ingyen

Lassan másfél éve véget ért a Microsoft nagyvonalú Windows 10-frissítési ajánlata, ám vannak még kiskapuk. Nem váltottál még? Megmutatjuk, hogyan teheted meg ingyen.

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a galériánkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.