Hirdetés

Töltés közben robbant fel egy Xiaomi telefon, a gyártó szerint a felhasználó a hibás



|

A Poco X3 tulajdonosa szerint nagyon meglepő az eset, mivel december óta használta már a telefont.

Hirdetés

Érdekes beszámolót osztott meg Twitteren egy indiai férfi a Poco X3 telefonjával kapcsolatban. Legnagyobb meglepetésére a nem egészen fél éve vásárolt készülék ugyanis töltés közben gyakorlatilag felrobbant, és leégett az akkumulátor. A gyártó már elkezdte vizsgálni az esetet, és egyelőre úgy tűnik, hogy a felhasználó lehetett a hibás.

Nagyon ritka az olyan történet, hogy valamilyen ok nélkül felgyullad egy okostelefon, egy indiai felhasználó szerint viszont pontosan ez történt a Poco X3 készülékével. Aryan Gupta a Twitteren osztotta meg a felrobbant telefonról készült képeit, és próbálja kideríteni a meghibásodás okát.

Hirdetés

Leírása alapján a tavaly decemberben vett X3 egy reggeli töltés alkalmával robbant fel minden előzetes probléma nélkül.

A Poco India Support csapata mindössze néhány napon belül reagált az esetre, és jelezte, hogy egyértelműen felhasználói okból, külső erő hatására történt a sérülés. A gyártó vizsgálata szerint ugyanis a megosztott képek alapján a telefon tulajdonosa valamilyen módon megszúrhatta az akkumulátort, ami így a töltés során keletkező extra hőmérséklet hatására robbant fel.

A felelősség tehát egyértelműen a készülék tulajdonosáé, mivel nem a Poco miatt keletkezett a meghibásodás, így senkinek nem kell aggódni, nem szériahibáról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.