Hirdetés

Tölthető a Google Maps Go



|

A könnyűsúlyú alkalmazás megérkezett a Google Play Áruházba, és már letölthető.

Hirdetés

Az Android Oreo Go Edition érkezésével egyszerre a Google kiadott néhány olyan appot is, amelyek a meglévő alkalmazások könnyűsúlyú, karcsúsított verziói. 

Hirdetés

Van ilyen változat a Gmailből, az Assistantból, a Térképből, illetve ott van a Files Go is. Az Android Go rendszerben lévő új appok közül egyedül a Files Go fájlkezelő volt önállóan letölthető a Google Play Áruházból. 

Most azonban megérkezett az alkalmazásboltba a Google Maps Go is, amely jóval kevesebb erőforrással is beéri, mint a normál változat. Az app minden androidos készülékkel kompatibilis, ami legalább Android 4.1-et futtat. 

Ideális választás a kevés memóriával rendelkező készülékekre, elvégre azokon is zökkenőmentes működést ígér. A nem túl megbízható hálózatokon is sebességromlás nélkül mutatja a helyzetünket, a valós idejű forgalmat, a navigációt és egyéb információkat. Több mint 70 nyelven használható, illetve 200 ország pontos térképeit tartalmazza. Az üzleti információk több mint 100 millió helyhez érhetőek el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.