Hirdetés

Tölthető a Rovio nagy újdonsága, a Battle Bay



|

Androidra és iOS-re is megérkezett a Rovio legújabb játéka, a Battle Bay.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően globálisan is megérkezett, és egy ideje már játszható a Rovio nagy mobilos újdonsága, a Battle Bay. Szemben a korábbi játékokkal, ebben nincsenek madarak. 

Hirdetés

A madarak hiánya ellenére a móka nem marad el: valós idejű többjátékos csatáról van szó. Ezúttal madár helyett hajót kell választani, néhány fegyverrel feldobni, majd megszorongatni az ellenfeleket. A Battle Bay a Rovio szerint MOBA-ra hasonlít, mivel a játékosok nagyobb csapatokhoz társulhatnak, és így vehetik fel a harcot másokkal. 

A játékban több eltérő hajóból lehet válogatni, mindnek van valamilyen különlegessége. Az Enforcer például nagy kárt tud okozni, míg a Defender szinte elpusztíthatatlan. A hajókat fegyverekkel, pajzsokkal és tárgyakkal is testre lehet szabni, magukat a tárgyakat szintén. 

A Battle Bay ingyenesen tölthető az Apple App Store-ból iOS-re, valamint a Google Play Áruházból Androidra

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.