Hirdetés

Tölthető a Windows 10 Redstone 4 első előzetese



|

A Skip Ahead program keretében érkezett meg az Insiderekhez az új előzetes.

Hirdetés

Közeledik a Windows 10 őszi alkotói frissítése, azonban aki igazán kíváncsi rá, hogy mi jön azt követően, az már most kaphat némi ízelítőt. 

Hirdetés

A Windows Insider program résztvevőihez ugyanis a Skip Ahead programon belül már eljutott a Windows 10 első olyan előzetese, amely a Redstone 4-es frissítésre építkezik. 

Az őszi alkotói frissítés kódneve Redstone 3. 

Az izgalmas hír tehát az, hogy a Windows 10 16353-as előzetes buildje már Redstone 4-alapú. A kevésbé izgalmas az, hogy elég visszafogott frissítésről van szó. Volt néhány változtatás a műveletközponton, sok hibajavítás, más azonban nem. 

Természetesen az is tovább kapja az előzeteseket a Microsofttól, aki nem lépett be a Skip Aheadbe, viszont így az őszi alkotói frissítéseket kapják meg az érintettek. A Redstone 4-es csomagok csak az őszi alkotói frissítés nyilvános megjelenése után kerülnek át a normál Insider programba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.