Hirdetés

Tölthető az iOS 12 nyilvános bétája



|

Az iPhone és iPad készülékekre is tölthető az Apple legújabb mobil operációs rendszerének a bétája.

Hirdetés

Az Apple június 4-én mutatta be az iOS 12-t, és még aznap elérhetővé tette a fejlesztői előzetest. Általában néhány hét múlva a nyilvános béta is megérkezik, és most is így történt. Befutott az iOS 12 nyilvános bétája, amely iPhone, iPad és iPod touch készülékekre egyaránt tölthető. 

Hirdetés

Ehhez első körben a beta.apple.com weboldalt kell célba venni, majd benevezni a konkrét készüléket az Apple bétaprogramjába. Ezután következhet az iOS-es készülék mentése az iTunesban, arra az esetre, ha a próba után szeretnénk visszatérni az iOS 11.4-hez, az adatainkkal együtt. 

A következő lépcsőben az iOS-es készüléken meg kell nyitnunk a beta.apple.com/profile oldalt, elvégeznünk a letöltést, majd a Beállítások appban frissítést keresni. A béta ezután megjelenik, és telepíthető lesz. 

Milyen újdonságok vannak az iOS 12-ben? Itt mindent összefoglaltunk. 

Fontos, hogy csak az telepítse a bétát, aki elfogadja, hogy normál használat közben is hibák tömegeivel találkozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.