Hirdetés

Tömegek szórakozását tette tönkre a YouTube



|

Egy ideig nem működött a vezető videómegosztó közkedvelt funkciója.

Hirdetés

Legyen szó egy érdekes témát boncolgató podcastről, egy ínycsiklandó fogás elkészítéséről, az épp aktuálisan menő videojáték bemutatójáról, vagy akár egy, a nyilvánosság előtt zajló bírósági tárgyalásról, mindegyiket izgalmasabbá teszi, ha élő közvetítés formájában lehetünk szem- és fültanúi. Ettől az élménytől fosztotta meg az embereket ma kora este a YouTube.

A downdetector.com szerint kevéssel hatóra előtt váratlan hibajelenséggel találták magukat szembe mind a tartalomgyártók, mind a nézők: egyik pillanatról a másikra leállt a livestreamek túlnyomó része (köztük a GameStar Gloomhaven streamje is), csupán néhány működött tovább - zömükben rádiók, de azok is "köhögtek". Értelemszerűen látványosan meg is ugrott a hibabejelentések száma.

Hirdetés

Bár a szolgáltatást szűk egy órán belül visszaállították, a jelenség okára azóta sem derült fény, ugyanis a YouTube support Twitter-fiókja nem posztolt a livestreamek félbe szakítását követően, sem pedig azután, hogy a dolgok visszatértek a megszokott kerékvágásba, és újra elindulhattak az élőben közvetített műsorok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.