Hirdetés

Top mobilokkal jön az Android Superguide



|

Legújabb kiadványunkban megversenyeztetjük a zöld robotos mezőny legjavát. A magazint ajándékba adjuk a márciusi PC World mellé.

Hirdetés

Körülbelül tíz évvel ezelőtt jelent meg az első Android-alapú okostelefon (előtte pedig az első iPhone), amelyben a memória még megabyte-okban, a processzorteljesítmény pedig megahertzekben volt
mérhető. Napjaink csúcsmobiljai viszont már jelentősen erősebbek, mint a tíz évvel ezelőtti PC-k. Egészen bámulatos, hogy milyen apró méretre sikerült zsugorítani a nagy teljesítményt, az okostelefonok szinte már zsenikké váltak vagy legalábbis egy digitális svájcibicskává. Legújabb magazinunkban megmutatjuk a gyártók jelenlegi top termékeit, valamint a legfrissebb Androidot és a mobilplatformban rejlő lehetőségeket.

Ízelítő a tartalomból:
- Csúcsjátékosok a középpályán
- A telefonok lelkes segítői
- Nagy kijelzősök feltámadása
- Tablet mint munkagép
- Mobilos videószerkesztés

Hirdetés

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő márciusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.