Hirdetés

Touch ID-val újíthat az Apple Watch



|

Két új szabadalmi bejegyzés arra utal, hogy az Apple fontolgatja a Touch ID-t és a kijelző alatti kamerát az Apple Watch okosóráknál.

Hirdetés

A Patently Apple és az Apple Insider két olyan, frissen közzétett Apple-szabadalomról számoltak be, amelyek arra utalnak, hogy az Apple újabb funkciókat fontolgat az Apple Watch okosórákhoz: a Touch ID-t és a képernyő alá épített kamerát. Ezekről már többször hallottunk, így tényleg nem lenne meglepetés, ha idővel meglépné valamelyik fejlesztést a vállalat. 

A Touch ID-t az oldalsó gombba építenék, praktikus módon segítene azonosítani a viselőjét vagy éppen engedélyezni a mobilfizetés során a tranzakciókat. 

Hirdetés

A másik szabadalom olyan képernyő alatti kamerát emleget, ami csak szükség esetén válik láthatóvá. Ezt hasznosíthatnák az iPhone-ok szenzorsávjánál is, ott még láthatóbb lenne az eredmény. A kétrétegű kijelzőnek más technológiai előnyei is lehetnek, végeredményben pedig nőhet az üzemidő. 

Szokás szerint most sincs arra garancia a szabadalmak ellenére, hogy az ötleteket végigviszi az Apple, és azok tényleg megjelennek egy kész termékben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.