Hirdetés

Tovább szivárog a Huawei Mate 40 Pro



|

Most a hátlapi kamerarendszert fedő panel került elő, ezek alapján stimmelnek az eddigi renderelt képek.

Hirdetés

A Huawei Mate 40 mobiljai több szempontból is érdekesek - például azért, mert ezekbe kerülnek a Huawei legutolsó saját tervezésű lapkái. A legutóbbi hírek szerint azonban olyan keveset kaphat csak a Huawei, hogy a Mate 40 széria már meg sem jelenik Európában (maximum a lite modell). A fogyasztók számára persze nagy kár, ha lemaradnak ezekről a csúcsmobilokról, ráadásul most a hátlapi kamerák panelje is kiszivárgott, és ez alapján az eddigi renderelt képek stimmelnek. 

Hirdetés

A kör alakú kamerasziget egy négyzetben bújik meg, a feliratok alapján ToF szenzort is rejt, a Pro modellre pedig periszkópkamera is jut. Korábban 108 megapixeles fő kameráról és 9P-s lencsékről beszéltek, a periszkópkamera pedig 5x-ös optikai és 55x-ös digitális zoomra lehet képes. 

A Huawei idén ősszel mutatja be a Mate 40 szériás és a legújabb okosóráit, utána nagy kérdés, hogy mi lesz a vállalattal. Amerika továbbra sem akarja visszaadni a Google-támogatást a cégnek, a licenceket pedig nem hogy meghosszabbítaná, a héten újabb nagy csapást mért a Huawei-re. Az amerikai kormány 38 olyan vállalatot korlátozott le 21 országban, amelyeken keresztül a Huawei állítólag megkerülte az amerikai szankciókat, és amerikai technológiát használó alkatrészeket szerzett. Az amerikai közleményből világosan kiderült, hogy a kormány még tovább akarja korlátozni a Huawei-t az amerikai techcégekkel való együttműködésben, így aztán egyre kevésbé valószínű, hogy jogilag lehetővé teszik a kínai óriás számára a Qualcomm vagy a MediaTek chipek beszerzését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.