Hirdetés

Továbbra is a Huawei az 5G királya



|

Az elmúlt hetek gondjai ellenére az 5G-s szektor vezetőjének továbbra is a Huawei számít, a kínai cég nyerte meg a legtöbb kereskedelmi szerződést.

Hirdetés

Sanghajban egy 5G-vel kapcsolatos rendezvény alatt a Huawei egyik igazgatója úgy döntött, ideje elárulnia, hogy a vállalat továbbra is kiemelkedően sikeres az 5G-s piacon. 

Hirdetés

Az elmúlt hetek nehézségei és az amerikai megszorítások ellenére a kínai cég 50 kereskedelmi szerződést nyert meg világszerte, amivel az 5G-s eszközök beszállítói közül a legnagyobbnak bizonyult. 

A Huawei több mint 150 000 eszközt szállít le, olyan országokba, mint Dél-Korea, Finnország, Svájc vagy Nagy-Britannia. A Nokia és az Ericsson a második legnagyobbak a piacon, 30 és 18 szerződéssel. 

A Huawei 2160 5G-s szabadalommal rendelkezik, a Nokiának 1516 van. A statisztikák szerint az 5G-s eszközök 34 százaléka Kínából, 25 százaléka Dél-Koreából, 14-14 százaléka Amerikából és Finnországból, 8 százaléka Svédországból származik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.