Hirdetés

Trendi kijelzővel támad a nubia új okosórája



|

A nubia Watch hosszított és hajlékony AMOLED-kijelzőt kapott, a ZTE Alphára emlékeztet.

Hirdetés

A ZTE nubia márkája igazi dömpinget tartott a múlt héten, ugyanis a továbbfejlesztett hűtéssel érkező Red Magic 5S gamermobil mellett a vezeték nélküli fülhallgatóját és a nubia Watch okosóráját is bemutatta. Ez utóbbi igazából a ZTE Alphára emlékeztet, vagyis futurisztikus dizájnt kapott. Erről az elnyújtott és egyben hajlított, 4,01 hüvelykes AMOLED-panel tehet, amely mindig bekapcsolt móddal is rendelkezik. 

Hirdetés

Az okosóra érintés nélkül is vezérelhető, ebben egy tekerőgomb segédkezik. A viselhető eszköz háza egyébként acélból és alumíniumból van, a szíjválaszték bőrből és szilikonból áll. A sportolásra, edzésre a nubia Watch is tud figyelni, Bluetooth és WiFi mellett van benne NFC és e-SIM-támogatás is. 

Fekete, zöld és piros színben egyaránt létezik, Kínában pedig már elő is rendelhető a nubia Watch. 255 dollárnak megfelelő összeget kell érte fizetni. Azt nem tudni, hogy más régiókba mikor juthat el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.