Hirdetés

Trendi lett az ASUS legújabb laptopja



|

A VivoBook 14 X420 csak középkategóriás modell, azonban közel keret nélküli kijelzővel rendelkezik.

Hirdetés

Az ASUS legújabb középkategóriás laptopja nem csak lapos és könnyű, de 14 hüvelykes kijelzővel is rendelkezik, pedig mindössze 322,4 x 210 x 17,7 milliméteres és 1,4 kilogrammos. Az új VivoBook 14 (X420) úgynevezett keret nélküli kijelzőt kapott, vagyis a káva minden oldalon nagyon vékony. Emiatt a ház 87 százalékát teszi ki a képernyő. 

Hirdetés

Ilyesmit eddig csak csúcskategóriás laptop kínált, azonban ez a modell és széria a középkategóriában versenyez. Vagyis a trendi külső többé nem prémium extra. 

Az ASUS újdonsága egyébként maximum 1080p-s kijelzőt, Intel Core i7-8550U processzort, 8 GB LPDDR3-2133-as RAM-ot és 512 GB-os SSD-t kaphat. Az olcsóbb modellekbe Core i3 vagy Core i5 CPU kerülhet, 4 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel. Sajnos a mostanra elavult 1366 x 768-as felbontású kijelző is felkerült a listára. A prémium funkciók között ugyanakkor ott van a háttérvilágított billentyűzet és az ujjlenyomat-olvasó, mindkettő opcionális. 

Mindegyik modell 38 Wh-s akkumulátort kap, USB 3.1-es és 3.0-s portokkal, van HDMI, jackcsatlakozó, microSD-olvasó, sztereó hangszórók és webkamera a képernyő fölött. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.