Hirdetés

Tripla hátlapi kamerát kap a Xiaomi Mi 9 csúcsmobil



|

A Xiaomi ügyvezetője maga szivárogtatott ki egy képet, amin a tripla hátlapi kamerás Xiaomi Mi 9 látható.

Hirdetés

A Xiaomi következő csúcskészüléke a Mi 9 lesz, és elvileg még ebben a hónapban bemutatkozik. Nemrég pedig előkerült róla egy fotó, amit maga a Xiaomi egyik termékmanagere, Wang Teng Thomas szivárogtatott ki. Később a képet törölték, de mások addigra persze elmentették. Igazából két kép is van, de mindkettőn csak a készülék hátlapja látható. Az viszont árulkodó. 

Hirdetés

A fotó alapján ugyanis a Mi 9 valóban tripla hátlapi kamerát kap. Ezek vertikálisan helyezkednek majd el, akárcsak a Mi 8 dupla hátlapi kamerája. A LED-es vaku azonban a kamerák mellé kerül ezúttal, de nem ugyanabba a foglalatba. 

A tippek szerint az egyik hátlapi szenzor a Sony 48 megapixeles IMX586-osa lesz, a másik kettő 12 megapixeles és 3D-s ToF szenzor lehet. Az előlapra a 24 megapixeles Sony IMX576 kerülhet. A készülék elvileg 6,4 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap 2220 x 1080 felbontással, Qualcomm Snapdragon 855 chippel és 6/8 GB RAM-mal, 128/256 GB tárhellyel. Az akku 3500 mAh-s lehet, és lesz Explorer Edition is, feltehetően áttetsző hátlappal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.