Hirdetés

Tripla hátlapi kamerát kaphat a Samsung Galaxy S10



|

Dél-koreai jelentések szerint a Samsung jelenleg is azt fontolgatja, hogy tripla hátlapi kamerával dobja piacra a jövő évi csúcskészülékét.

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint a Samsung jelenleg is azt fontolgatja, hogy a Galaxy S10-es jövő évi csúcskészülékét már tripla hátlapi kamerával dobja piacra. Egy helyi elemző szerint ennek az egyik oka az lehet, hogy állítólag az Apple iPhone X Plus (vagy legyen bármi is a konkrét modell neve) is tripla kamerára vált 2019-ben. 

Hirdetés

A jelentés kitért továbbá egy 3D-s szenzorra is, ami a Galaxy S10 kamerájába kerülhet. Ez lehetővé tenné HD-s, 3D-s tartalmak rögzítését, amelyeket aztán a kiterjesztett valóságban lehetne használni (például szelfiket). Ehhez nem kell tripla kamera, vagyis a harmadik szenzor olyan extrákat hozhat, mint a továbbfejlesztett optikai zoom, az élesebb fotók vagy a szuper éjszakai fotózás. 

Természetesen egyelőre senki sem tudja, hogy milyen kamerakonfigurációt fontolgat a Samsung. 

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Huawei a P20 Próval trendet teremtett. A kínai gyártó egy 40 megapixeles RGB, egy 20 megapixeles monokróm és egy 8 megapixeles telefotós kamerát rakott az aktuális zászlóshajójának a hátlapjára. 

Szokás szerint januári bemutatót és két méretet emlegetnek a Galaxy S10-es szériával kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.