Hirdetés

Tripla kamerára válthatnak a 2019-es iPhone-ok



|

Trendet teremtett a Huawei, az Apple 5x-ös optikai zoommal újíthat jövőre.

Hirdetés

A modern zászlóshajók csak akkor lehetnek sikeresek az okostelefonok piacán, ha a kamerát tekintve rendkívül jó minőséget és kellően sok funkciót garantálnak. Mindenki szeretne persze az első lenni, netán elkülönülni a többiektől. A Huawei a P20 Pro modellel elindította a tripla kamerás okostelefonok korát. Úgy néz ki, hogy trendet teremtett, és más gyártók is követik az útját. 

Hirdetés

Furcsa módon maga az Apple száll be a tripla kamerás világba, legalább tajvani jelentések és iparági források szerint. Az Apple ritkán újít elsőként, és erre jó példa, hogy az OLED-kijelzővel, a vezeték nélküli töltéssel és a dupla kamerával is kivárt. 

A jelentéseket azért is tartják hitelesnek, mert a kamerákhoz készülő alkatrészek gyártóitól származnak az információk. 

Milyen előnye származna a felhasználóknak abból, ha 2019-ben tripla kamerás iPhone-t mutatna be az Apple? A jól értesültek szerint 6-tengelyes képstabilizációra és 5x-ös optikai zoomra számíthatunk. Ha ez így lesz, akkor az Apple megint a mobilfotózás királyává válhat. 

A jelentés kitért rá, hogy az idei iPhone-ok alapvetően elkészültek, vagyis az új ötletek már csak a 2019-es modellekbe kerülhetnek bele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.