Hirdetés

Tripla kamerával jön a Samsung Galaxy A7 (2018)



|

Előkerültek a hivatalos képek az új készülékről, és már az árát is ismerjük.

Hirdetés

Az utóbbi néhány napban sorozatos szivárgások kerülnek elő a Samsung újdonságairól. Rengeteg minden kiderült már a négy hátlapi kamerával közelítő Galaxy A9 Pro (2018)-ról, majd befutottak a renderelt képek a Galaxy J4+ és J6+ modellekről. A Galaxy A7 (2018) első élőképei is felbukkantak, majd a hivatalos, renderelt képek is előkerültek. Sőt, a készülék ára is kiderült. 

Hirdetés

A Galaxy A7 (2018) vételára elvileg 348 euró lesz Európában. Ezért Infinity kijelző jár, lekerekített sarkokkal. A hátlapi üveg panelen tripla kamera kap helyet, olyan elrendezésben, mint a Galaxy A9 Staron. Sajnos a szenzorok tudása egyelőre ismeretlen. 

A kijelző alatt elvileg Qualcomm Snapdragon 660 SoC kap helyet, de Exynos 7885 chippel is tesztelték már ezt a modellt. Ehhez 4 GB RAM és 64 GB bővíthető tárhely jár majd, Android 8.1 Oreo rendszerrel és oldalra helyezett ujjlenyomat-olvasóval. 

A friss információk mellett az arany színű verzió képei is előkerültek. Elvileg október 11-én mutatkozik be ez a modell, és nem sokkal később már kapható is lesz, fekete, kék és arany színekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.