Hirdetés

Tripla kamerával közelít a Huawei Mate 20 Pro



|

40 wattos gyorstöltéssel és tripla kamerával újíthat többek között a Huawei Mate 20 Pro.

Hirdetés

Októberben mutatkozik majd be a Huawei Mate 20, Mate 20 Pro és Mate 20 Lite, az eddigi stratégiából kiindulva azonban igazából csak a Mate 20 Pro lesz elterjedt és meghatározó. Erről egyre több a pletyka, nemrég is sok érdekességet tudtunk meg

Hirdetés

Most itt van néhány újabb: a Mate 20 és a Mate 20 Pro egyaránt tripla hátsó kamerával érkezik, Leica-szenzorokkal. A Mate 20 Pro a P20 Pro kamerarendszerét veszi át, tehát a 40 megapixeles szenzort egy 20 megapixeles monokróm és egy 8 megapixeles telefotós kamera egészítik ki, 3x-os optikai és 5x-os hibrid zoommal. A normál Mate 20 monokróm szenzora csak 12 megapixeles lesz, a fő kamera pedig csak 20 megapixeles. 

A készülékekbe kerülő Kirin 980-as csúcslapkát az idei IFA kiállításon mutatja be a Huawei, még augusztusban. Ehhez minimum 6 GB RAM társul majd, a 7 nm-es SoC pedig az üzemidőn is dobhat. 

Az eszközökhöz 40 wattos gyári gyorstöltő is jár, az Android 9.0 P-n pedig EMUI 9.0 kezelőfelület fut majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.