Hirdetés

Tripla kamerával újíthatnak a Samsung Galaxy A szériás okostelefonok



|

Zászlóshajókból meríthetnek a 2019-es Samsung Galaxy A szériás készülékek, többek között tripla hátlapi kamerát.

Hirdetés

A Samsung számára egyre nagyobb fenyegetést jelentenek az olyan kínai gyártók, mint a Huawei és a Xiaomi, főleg az alsó- és a középkategóriában. A dél-koreai gyártó éppen ezért zászlóshajókból merítene, és prémium funkciókkal dobná fel a 2019-es Galaxy A szériás modelleket. 

Hirdetés

Ennek keretében a 2019-es Galaxy A szériás eszközök állítólag tripla hátlapi kamerát kapnak, hasonlót, mint amit a Galaxy S10+. A fő szenzor mellett ezúttal viszont nem telefotós és széleslátószögű lencse lesz, a második helyett egy portréfotózást segítő szenzor kap helyet. 

Értelemszerűen a Galaxy A szériás modellek olcsóbbak lesznek, és ezért képminőségben sem tudnak majd olyat nyújtani, mint a Galaxy S10-es széria. 

A frissített kamerarendszer mellett további újdonságot jelenthet a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó. Bár elsőként ebben a szériában debütálhat az effajta szenzor, az nem ultrahangos lesz, hanem az olcsóbb, de pontatlanabb optikai szkenner. 

Amennyiben a Samsung tartja magát a szokásos ütemtervéhez, akkor a Galaxy A8 és a Galaxy A8+ utódja december végéig befut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.