Hirdetés

Tudsz úgy énekelni, mint egy iPhone? Ők simán megoldják



|

A Windows rendszerhangjai után a MayTree a capella csoport ezúttal az iPhone értesítéseket adta elő fergetegesen.

Hirdetés

Január végén számoltunk be arról, hogy egy végtelenül tehetséges a capella csoport Windows rendszerhangokat "énekelt" el. Egyáltalán nem leglepő, hogy immár azt a rövidke videót is több mint 738 ezren látták, a MayTree formáció azonban időközben újabb munícióval töltötte meg a tárat: ezúttal a Windows után ugrottak egy nagyot, és áttértek az iPhone-ra.

Bizony, úgy videójukban az iPhone készülékek különféle értesítéseit és rendszerhangjait utánozzák elképesztően zseniális módon. Új videójukat pár nap alatt már több mint 277 ezren nézték meg.

Hirdetés

Nekünk az egész összeállításból az ébresztő hangja a kedvencünk, de nagyon nehéz kiválasztani a legjobbat, a nagyjából egyperces videó minden egyes pillanata aranyat ér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.