Hirdetés

Tudtad, hogy még élt az Android Market?



|

Az Android 2.1-en most végleg elérhetetlenné tette a régi alkalmazásboltot a Google.

Hirdetés

Ha valaki még olyan okostelefont használ, amin Android 2.1-es operációs rendszer fut, akkor igazán különleges felhasználónak számít - és egyben elveszíti a támogatást, hogy hozzáférjen az Android Markethez. Ez a Google Play Áruház elődje, és még mindig működik. 

Hirdetés

A Google június 30-án szünteti meg végleg a támogatást az Android Market számára minden olyan eszközön, ami Android 2.1-et vagy régebbi rendszert futtat. 

Ez azt jelenti, hogy központi és Google-támogatott helyről többé nem lehet majd appokat letölteni és telepíteni, valamint frissíteni. A lépésre 7 évvel az Android 2.1 megjelenése után kerül sor, emiatt valószínűleg alig akad valaki, aki érintett. 

A Google azt mondja, hogy az Android 2.2 és a későbbi rendszerek számára még elérhető marad az Android Market, de csak addig, amíg ennek van értelme - és felhívta a figyelmet, hogy már a Google Play Áruházat is támogatja az Android 2.2. 

Miközben meglepő, hogy az Android Market ilyen sokáig húzta, addig a helyzet jól vázolja, hogy míg egy 7 éves PC akár a mindennapok során is jól használható, addig egy 7 éves okostelefon inkább már csak papírnehezéknek alkalmas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.