Hirdetés

Túl az 50 millión a Nova Launcher



|

Nagy mérföldkő ez a Nova Launcher történetében: a Google Play Áruházból több mint 50 millió alkalommal töltötték le az appot.

Hirdetés

Meglehetősen ritka dolog, hogy egy olyan appot letöltenek több mint 50 millió alkalommal, amit nem valamelyik óriási cég fejlesztett, esetleg nem telepítettek gyárilag számos közkedvelt készülékre. 

Hirdetés

Ez a bravúr azonban összejött a TeslaCoil Software népszerű alkalmazásának, a Nova Launchernek. Sokak kedvenc launchere ez, amely alaposan testre szabható és persze tartja a lépést az androidos fejlesztésekkel. Immáron pedig több mint 50 millió alkalommal töltötték le a Google Play Áruházból. 

Az ingyenes app lehetővé teszi, hogy az igényeink alapján alaposan testre szabjuk a főképernyőt és annak működését, lecseréljük az alkalmazásindító stílusát és az appok ikonjait, vagy éppen testre szabjuk a keresősávot. Még a Google hírfolyamát is aktiválhatjuk egy jobbra simítással. 

Aki esetleg nem ismerné a még Nova Launchert, de tenne vele egy próbát, az ide kattintva telepítheti az androidos készülékére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.