Hirdetés

Túl sokan akarták ezt a Nintendo konzolt



|

A hatalmas kereslet közepén a Nintendo úgy döntött, kivonja a forgalomból a NES Classic Editiont.

Hirdetés

Meglehetősen nagy figyelmet generált idén a Nintendo Switch konzolja, azonban a cégnek volt egy másik slágerterméke is a közelmúltban. Méghozzá a NES Classic Edition. 

Hirdetés

Az apróság épp úgy nézett ki, mint az eredeti Nintendo Entertainment System az 1990-es évekből, de elfért egy kézben. Mindössze 60 dollárba került, ezért cserébe pedig 30 játékkal előretelepítve érkezett. Egyszerű mód nem volt a kínálat bővítésére, bár a hackerek egy bonyolult módszerrel később előálltak. 

A konzol igazi siker volt a retrós rajongók körében, a Nintendo pedig nem tudta tartani az iramot az óriási kereslettel. Most fel is adta a cég, a NES Classic Editiont kivonja a forgalomból

Az utolsó darabokat ebben a hónapban szállítják le, többet nem gyártanak. A Nintendo igazából eleve azt tervezte, hogy csak korlátozott ideig lesz elérhető a NES Classic. A nagy népszerűség fényében azért kissé meglepő, hogy egyenesen elkaszálta a vállalat. 

Persze a Nintendonak szüksége lesz az erőforrásaira, ha ki akarja szolgálni a Switch-et, illetve az új okostelefonos játékait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.